Diomet Postat Mai 30, 2022 Postat Mai 30, 2022 Acceseză link-ul: https://ssangyong.navshop.com/downloads/ unde ai detalii despre pași În partea de sus a paginii alegi modelul si dai search: Spor! The quieter you become, the more you can hear...
George Vic Postat Mai 7, 2023 Postat Mai 7, 2023 Se pare ca exista o noua versiune pentru korando, dar eu nu reusesc sa o instalez, o pun pe stic dar masina zice ca nu poate citi fisierul de pe stic si nu se face actualizarea. A reusit cineva sa puna versiunea 5.05?
Ionut Postat Octombrie 6, 2023 Postat Octombrie 6, 2023 On 5/7/2023 at 9:55 AM, George Vic said: Se pare ca exista o noua versiune pentru korando, dar eu nu reusesc sa o instalez, o pun pe stic dar masina zice ca nu poate citi fisierul de pe stic si nu se face actualizarea. A reusit cineva sa puna versiunea 5.05? Salutare. Ai gasit o rezolvare? Ca si eu am aceeasi problema :)
Diomet Postat Octombrie 7, 2023 Autorul subiectului Postat Octombrie 7, 2023 19 hours ago, Ionut said: Ai gasit o rezolvare? Ca si eu am aceeasi problema Stick-ul trebuie formatat FAT32. Verifică asta. The quieter you become, the more you can hear...
Ionut Postat Octombrie 8, 2023 Postat Octombrie 8, 2023 20 hours ago, Diomet said: Stick-ul trebuie formatat FAT32. Verifică asta. Ok, am sa verific astazi. Dar am observat discrepante intre indicatiile de pe pagina si realitate. La Korando scrie ca trebuie copiat pe stick fisierul .upa si .exe, dar lan download nu vine nici un executabil. Am gasit un soft sa deschid .upa si sa vad ce e in el, dar nu contine nici un exe. Din cate stiu, fisierele upa nu sunt menite pentru a fi niste simple arhive care le dezarhivezi cu winrar sau ceva similar. Problema e ca de citit a citit stickul, deci cred ca formatul e corect, dar imi spunea ca nu a detectat nici un update. Daca tu ai reusit, imi spui te rog exact cum ai facut?
Recommended Posts