Jump to content

Recommended Posts

Postat

Salut, am achiziționat un Rexton în octombrie de la reprezentanta după Iuliu Maniu, model 2025, fără schimbător, totul bine și frumos până am intrat pe autostradă, când am ajuns la 130km/ora a început să vibreze volanul și se simțea și în mașină, am sunat la reprezentanta, era târziu, a zis să merg în Constanța, să o verifice . Am fost până la urmă, dar înainte am mai fost la o vulcanizare să echilibrez roțile, am ieșit în probă, la fel, am mers la ei, am așteptat o oră ca să meargă cineva cu mine în probă, a mers,cu chiu cu vai, sunt dezechilibrare roțile, aceasta este cauza, a zis, ok, echilibratile voi încă o dată, a mai durat o oră, era târziu, nu mai avea cine să meargă cu mine în probă, am ieșit iar pe autostra, nici o schimbare.

La câteva zile am plecat la București, de unde am luat mașina, am ajuns, anunțasem persoana care mi a vândut mașina, dar cred ca a uitat să transmită mesajul la servis, în fine, m au primit, am mers în probe au constatat și ei acelas lucru, cauciucurile proaste( kumho ), da comanda de altele am asteptat 2 ore, au venit, le au montat etc, am iesit in proba, la fel!!! Pana la urma a zis sa o las acolo sa testeze și cu alte jante, ok, am plecat!

La o saptamana ma suna sa vin sa iau masina, intreb daca totul este ok, au zis ca da, am facut o proba și nu se mai simțea foarte tare, ceva mai fin, am zis ca este mai rigidă, după câteva săptămâni, am plecat iar cu ea, pe autostradă după 130km/ora iar se simte o vibrație, dar de data asta mai ușoară și nu mereu! Specific am jante pe 18.
Intrebarea mea este, a mai pățit cineva așa ceva pana acum! 

Vă mulțumesc!

Postat

Salutare. Am jante pe 20 cu anvelope de iarna TIGAR 255/50 r20 si am mers si peste 130 si nu am simtit nimic. Vezi sa nu fie probleme cu jantele sau cu echilibrarea lor. Sunt cu siguranta in bucuresti locuri in care se poate verifica daca jantele sunt in regula sau au bataie. 

Ssangyong REXTON 2024