RADU DIMITRIU Postat Noiembrie 20 Postat Noiembrie 20 martorul ceck engine s-a aprins in timpul mersului. eu fiind din bacau, am sunat la reprezentanta in focsani. de acolo mi s-a spus ca nu am strans bine busonul la rezervor!!! bineinteles ca nu asta era problema! am sunat la iasi unde mi s-a spus sa vin cu masina in service. dupa cateva ore am fost anuntat ca a fost o eroare a computerului si ca totu e ok, si i s-a facut si proba in mers. pe drum spre casa martorul s-a aprins din nou! problema e ca si motorul nu mai trage, ca si cum turbo nu intra in functiune! se tureaza la 4500 ture si abia apoi se schimba viteza! a mai patit cineva asa ceva? (cutie automata tractiune fata)
Admin Postat Noiembrie 28 Postat Noiembrie 28 On 11/20/2024 at 9:25 PM, RADU DIMITRIU said: martorul ceck engine s-a aprins in timpul mersului. eu fiind din bacau, am sunat la reprezentanta in focsani. de acolo mi s-a spus ca nu am strans bine busonul la rezervor!!! bineinteles ca nu asta era problema! am sunat la iasi unde mi s-a spus sa vin cu masina in service. dupa cateva ore am fost anuntat ca a fost o eroare a computerului si ca totu e ok, si i s-a facut si proba in mers. pe drum spre casa martorul s-a aprins din nou! problema e ca si motorul nu mai trage, ca si cum turbo nu intra in functiune! se tureaza la 4500 ture si abia apoi se schimba viteza! a mai patit cineva asa ceva? (cutie automata tractiune fata) Am mai văzut problema asta. S-au schimbat pe garanție bobina/bobinele de inducție și bujiile. 1
RADU DIMITRIU Postat Noiembrie 28 Autorul subiectului Postat Noiembrie 28 multumesc! sunt programat pe 18 dec la service pallady bucuresti. o sa revin dupa aceea cu completari!
Recommended Posts