Diomet Postat Februarie 20, 2022 Postat Februarie 20, 2022 După cum s-a discutat pe alte medii dorim să ne adunăm într-o locație centrală națională pentru a ne împărtăși impresii și a ne lăuda mașinile. Ca locație s-a considerat și stabilit că zona Făgăraș este una centrală, accesibilă tuturor. Pentru stabilirea datei s-au propus weekendurile 28-29 mai sau 4-5 iunie. Care dată vă este convenabilă? The quieter you become, the more you can hear...
Daniel Postat Februarie 20, 2022 Postat Februarie 20, 2022 Mie imi convine si ca zona, si ca perioada.
Daniel Postat Martie 8, 2022 Postat Martie 8, 2022 In data de 8 martie situatia votului e urmatoarea. Pentru data 4-5 iunie sunt 29 de voturi repartizate astfel: 15 voturi Bucuresti Cate 2 voturi Pitesti, Craiova, Constanta, Tulcea Cate un vot Piatra Neamt, Targoviste, Vaslui, Brasov, Ploiesti Pentru 28-29 mai avem asa. 14 voturi Bucuresti 2 voturi Iasi Cate un vot Petrosani, Deva, Ulmi, Brasov, Buzau. Intrebarea mea e urmatoarea: de ce Fagaras?
Diomet Postat Martie 8, 2022 Autorul subiectului Postat Martie 8, 2022 1 hour ago, Dannyboy said: Intrebarea mea e urmatoarea: de ce Fagaras? Înțeleg unde bați Făgăraș este o locație din centrul țării. Știu pe cineva din SM sau MM care a zis că vine, dar nu știu dacă a și votat. Alt aspect este că este o locație care are destul de multe obiective în zona aia, plus pentru cei care au AWD, locuri de joacă. The quieter you become, the more you can hear...
Daniel Postat Martie 8, 2022 Postat Martie 8, 2022 Din zonele mentionate de tine nu a votat nimeni. Totusi marea majoritate ar trebui sa faca un drum de 240km fata de cei mult mai putini care sunt relativ din zona. Este strict opinia mea, daca ar trebui sa alegem un fel de ,,centru de greutate", as zice ca mai nimerit ar fi prin zona Buzaului (foarte aproximativ). Apoi trebuie sa stabilim ce vrem exact de la aceasta intalnire. Vrem o intalnire lac are sa ,,socializam" pana mai tarziu in noapte, sau o intalnire de 2-3 ore? In primul caz ar trebui sa ne gandim la o cazare si ceva organizare. In al doilea caz nu prea se justifica o deplasare mai lunga de 150km. Sper ca nu deranjez pe nimeni cu opinia mea.
Diomet Postat Martie 8, 2022 Autorul subiectului Postat Martie 8, 2022 Fiind o întâlnire națională vorbim de un weekend, poate chiar unul prelungit, nu de o întâlnire de câteva ore. Adunare de vineri seară-sâmbătă dimineață, acțiuni comune, poze etc, masă cu socializare seara, licori cu grade cu mașina cuminte în parcare. Ai înțeles ideea The quieter you become, the more you can hear...
Daniel Postat Martie 8, 2022 Postat Martie 8, 2022 Beleaua e ca ideea asta am materializat-o prima data in 2008... Tare mult as vrea sa o vad materializata si cu grupul SsangYong!
Daniel Postat Martie 9, 2022 Postat Martie 9, 2022 Cam asa ceva doresc... https://youtu.be/Ggw5GfMpWDw
Daniel Postat Martie 19, 2022 Postat Martie 19, 2022 @Nechita Razvan, banuiesc ca ai si o motivatie pentru optiunea ta.
Diomet Postat Martie 29, 2022 Autorul subiectului Postat Martie 29, 2022 3 hours ago, Robert P said: Pot participa si detinatori de tivoli? Orice model al mărcii SsangYong. Este un club SsangYong, nu doar al unui model anume. Așteptăm pe oricine dorește. The quieter you become, the more you can hear...
Recommended Posts