sictiritu Postat Mai 22, 2023 Postat Mai 22, 2023 Salut, Vreau sa duc cu mine 2 biciclete, pe masina, in masina, pe carlig, una dintre aceste optiuni. La vechea masina, le instalam pe bare cu suport de biciclete (sau le bagam in portbagaj, masina fiind cu 50 cm mai lunga decat asta), insa ajungeam mai usor sus, Korando e mai inalta. Intrebarea este daca ati montat carlige, daca vi s-a permis sa le montati la centre autorizate si nu doar la dealer, daca le-ati montat si partea electrica, daca le-ati pus placuta aia cu numar/semnalizatoare/frana etc. M-ar interesa dpdv al tipului de carlig respectiv suport biciclete care permite asezarea rotilor pe suport, nu doar suspendarea de cadru, din motive legate de geometria cadrului. Multumesc
redman Postat Iunie 3, 2023 Postat Iunie 3, 2023 Salut ! Mi-am montat carligul imediat ce am achizitionat masina, chiar la reprezentanta. Cei de la reprezentanta mi-au facut oferta si ei au comandat si apoi au montat carligul inclusiv conectarea la partea electrica a masinii. Tocmai pentru a evita eventualele neplaceri legate de garantie etc am apelat la reprezentanta. Pretul a fost 4600 ron carlig plus manopera (carlig demontabil) suportul pe care il am este https://portbagajeauto.ro/suport-3-biciclete-peruzzo-arezzo-667-3-cu-prindere-pe-carligul-de-remorcare Nu am facut inca poze cu suportul pe Korando l-am folosit o singura data pentru a cara o bicicleta (am masina de citeva luni) si se comporta foarte bine. Ssuportul l-am folosit si pe un tiguan pe care l-am avut anterior (cu el am poze).
oxo6072 Postat Iunie 22, 2023 Postat Iunie 22, 2023 La ce reprezentanta ai reusit sa instalezi carlig ? In Bucuresti nu am gasit solutie, desi pe net exista furnizori.... Pretul este pentru carlig cu suport biciclete presupun. Ce instalatie electrica ai ales ? 2022 Korando Style+,White
breahnacodrin Postat Iunie 23, 2023 Postat Iunie 23, 2023 Cirligul l-am montat la Iași la reprezentanta Open Auto parca se cheamă. Tot ei au facut și conexiunea electrica, dar cred că e legata în paralel cu luminile de poziție și semnalizările pentru că atunci cînd conectez suportul cu număr senzorii de pe spate nu se dezactivează.Trimis de pe al meu M2101K6G folosind Tapatalk
oxo6072 Postat Iunie 29, 2023 Postat Iunie 29, 2023 On 6/22/2023 at 2:08 PM, oxo6072 said: La ce reprezentanta ai reusit sa instalezi carlig ? In Bucuresti nu am gasit solutie, desi pe net exista furnizori.... Pretul este pentru carlig cu suport biciclete presupun. Ce instalatie electrica ai ales ? Salut, intre timp am primit o oferta de la service-uri-le din Bucuresti. 2022 Korando Style+,White
Andrei Postat Septembrie 29, 2023 Postat Septembrie 29, 2023 Salut, Ne poți ajuta te rog cu oferta pentru carlig, instalație și manopera? Cat au costat și cât a durat de la comanda pana la instalare? Mulțumesc!
breahnacodrin Postat Septembrie 29, 2023 Postat Septembrie 29, 2023 4600 ron cirligul cu partea electrica și manopera in decembrie 2022, nu mai țin minte defalcat cît a fost. Ca timp citeva zile, mașina era în reprezentanta și pina am terminat cu actele și plata integral au montat și cirligul. O săptămână maxim.Trimis de pe al meu M2101K6G folosind Tapatalk 1
Aditzact Postat Noiembrie 7, 2023 Postat Noiembrie 7, 2023 Eu folosesc bare/thule Proride 591 pe plafon. Am 1.78 si bicla pana la 15kg o pun lejer sus & singur & fara “scara”. Pustiul a trecut la o bicla de enduro, care e prea lunga si o sa pun carlig si suport in curand pt ea. Barele transversale & suport sunt mai ieftine….
Diomet Postat Noiembrie 10, 2023 Postat Noiembrie 10, 2023 On 9/29/2023 at 10:29 PM, Andrei said: Salut, Ne poți ajuta te rog cu oferta pentru carlig, instalație și manopera? Cat au costat și cât a durat de la comanda pana la instalare? Mulțumesc! Vezi și aici: https://www.cgrauto.ro/carlige-de-remorcare/carlig-de-remorcare-ssangyong/ssangyong-korando/carlig-remorcare-ssangyong-korando-03-2019-prezent-demontabil-automat-orizontal-ro/ On 11/7/2023 at 8:56 PM, Aditzact said: Am 1.78 si bicla pana la 15kg o pun lejer sus & singur & fara “scara”. Eu chiar puțin mai înalt, dar tot nu mă împac așa ușor cu urcatul bicicletelor pe plafon cu atât mai mult cu cât bicicleta va primi o conversie la electric și va ajunge la aproximativ 22kg. 1 The quieter you become, the more you can hear...
breahnacodrin Postat Noiembrie 10, 2023 Postat Noiembrie 10, 2023 Eu am 1,92 și bicicletele au pina in 15 kg dar după o tura lunga de pedalat sincer cam riscam să le scap. Așa că am luat hotărârea să îmi cumpăr suport pt cîrlig (avem un Tiguan pe atunci și avea cîrligul). Asta a fost și motivul pentru care am cerut cîrligul de cînd am cumparat-o.Trimis de pe al meu M2101K6G folosind Tapatalk
Aditzact Postat Noiembrie 11, 2023 Postat Noiembrie 11, 2023 20 hours ago, Diomet said: Vezi și aici: https://www.cgrauto.ro/carlige-de-remorcare/carlig-de-remorcare-ssangyong/ssangyong-korando/carlig-remorcare-ssangyong-korando-03-2019-prezent-demontabil-automat-orizontal-ro/ Eu chiar puțin mai înalt, dar tot nu mă împac așa ușor cu urcatul bicicletelor pe plafon cu atât mai mult cu cât bicicleta va primi o conversie la electric și va ajunge la aproximativ 22kg. Bicla de 22kg o fixezi in 2 cred …
Recommended Posts