Diomet Postat Ianuarie 29, 2022 Postat Ianuarie 29, 2022 Geamurile spate sunt îndeajung de întunecate încât să nu deranjeze un copil? The quieter you become, the more you can hear...
UnderTaker Postat Februarie 2, 2022 Postat Februarie 2, 2022 Da sunt foarte ok, nu deranjeaza copii mici.
Aditzact Postat Iulie 29, 2022 Postat Iulie 29, 2022 Ai mei copii au crescut cu folie fff intunecata, e a3a masina la care pun folie pe geamuri deja fumurii din fabrica. Noapte nu prea se vede in spate, sar sunt obisnuit. Am folie pe masini de cand ma stiu …. Folia de buna calitate ajuta mult pt protectia termica, am montat ceva mediu de la LLumar pe fata & spate. Folia fata e legala, protejeaza doar UV. Cost 700lei, am avut ceva discount fiind client de peste 20 de ani la acelasi atelier(am montat folie la peste 10 masini la ei).
Aditzact Postat Iulie 29, 2022 Postat Iulie 29, 2022 Nu va pacaliti cu folia ceramica, e ffff scumpa si nu o sa mai aveti semnal la tlf in masina.
Diomet Postat Iulie 29, 2022 Autorul subiectului Postat Iulie 29, 2022 Nu sunt de 5% cum am pe cealaltă, dar copilul nu este deranjat de soare, sunt destul de ok așa cum vin. The quieter you become, the more you can hear...
oxo6072 Postat Februarie 20 Postat Februarie 20 Are cineva idee cum se poate remonta chederul din partea inferioara a usii spate la Korando din 2023 ? La o stergere ceva mai multa forta s-a desprins din montura pe o lungime de ~5 cm, nu pare o chestie pentru care sa mergi in service, dar nici nu pare usor de pus la loc. 2022 Korando Style+,White
Diomet Postat Februarie 20 Autorul subiectului Postat Februarie 20 2 hours ago, oxo6072 said: Are cineva idee cum se poate remonta chederul din partea inferioara a usii spate la Korando din 2023 ? La o stergere ceva mai multa forta s-a desprins din montura pe o lungime de ~5 cm, nu pare o chestie pentru care sa mergi in service, dar nici nu pare usor de pus la loc. Poți pune o poză? The quieter you become, the more you can hear...
oxo6072 Postat Februarie 25 Postat Februarie 25 On 2/20/2024 at 2:29 PM, Diomet said: Poți pune o poză? 2022 Korando Style+,White
Diomet Postat Februarie 25 Autorul subiectului Postat Februarie 25 55 minutes ago, oxo6072 said: La cum îmi dau seama din poză, a ieșit "brăduțul" din prinderile din spate. Trebuie să scoți piesa albă de tot și apoi să o pui pe șină pe direcția săgeții și să o capsezi înapoi: The quieter you become, the more you can hear...
oxo6072 Postat Februarie 26 Postat Februarie 26 (edited) 15 hours ago, Diomet said: La cum îmi dau seama din poză, a ieșit "brăduțul" din prinderile din spate. Trebuie să scoți piesa albă de tot și apoi să o pui pe șină pe direcția săgeții și să o capsezi înapoi: Sa inteleg ca se poate demonta chederul complet (pentru spalare curatare/inlocuire ) si piesele albe sunt un fel de capse ( presupun ca sunt mai multe pe intreaga lungime a chederului) care tin tot ansamblul ? Intreb pentru ca pare destul de fragila capsa asta care se vede acum, si pare ca se poate rotii Exista un tutorial/video /pdf ? Editat Februarie 26 de oxo6072 2022 Korando Style+,White
Recommended Posts